Reisgids in de kijker


 • Marco Polo Maastricht

  Maastricht heeft een on-Nederlandse uitstraling. Zowel Maastrichtenaren als bezoekers omschrijven de stad als Bourgondisch, buitenlands, mondiaal, gezellig, typisch zuidelijk en zonnig.

  Waarom komen duizenden bezoekers naar de stad aan de Maas om te winkelen, te flaneren, uit eten te gaan of gewoon lekker op een terras te zitten? Is het de fraaie ligging aan de Maas, de lange geschiedenis of de historische binnenstad met haar ruim vijftienhonderd monumenten? Zijn het de monumentale pleinen, de vierhonderd cafés, de chique restaurants en de luxe winkels? Of is het, en dat is waarschijnlijk de meest voor de hand liggende verklaring, een combinatie van al deze factoren?

  Deze Marco Polo-gids laat je kennismaken met Maastricht en leidt je rond langs pleinen, monumenten, musea, nieuwe architectuur, winkels, terrassen en het buitengebied.

  Bestellen kan hier:
  Marco Polo Maastricht


Contact      Disclaimer-Privacy-Copyright      Adverteren      Partners                                                                                                 Copyright © korte-vakanties.nl